AZIM - KISRAK Vetőgép

3 nyomós érv, amiért egyre több gazda dönt az AZIM - KISRAK 6X vetőgép mellett

1. Kiváló, PRECÍZ munkavégzés

A vetőgép minden talaj típuson képes tartani az előre meghatározott tőtávolságot. A vetőgép MECHANIKUS, LÁNC-cal történő meghajtása 100%-os precizitást eredményez és a magmélységet a vetőkocsikra felszerelt un. PRO-"maglenyomó" KEREKEK-kel biztosítjuk.

A vetés folyamatát a munka teljes időtartama alatt folyamatosan ellenőrizhetjük az alapfelszereltségként gyárilag beszerelt MAGYAR NYELVŰ VETÉSELLENŐRZŐ monitorral, mely folyamatos képet ad vetés közben mind az elvetett területről, mind pedig a vetési sebességről. A szenzorok több szintű érzékenységi beállítást tesznek lehetővé, így akár már a 2. kihagyott szemnél jelzi a gép a szakembernek a problémát.

2. Megbízható szervízháttér

A török AZIM gyártó 2014-ben azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kategóriájában piacvezető legyen Magyarországon. Ennek érdekében - a magyar piacon egyedüliként a török vetőgép gyártók közül - egy leányvállalatot alapított Turquagro Kft néven, mely az AZIM gépek hivatalos szakszervizeként illetve kizárólagos értékesítési pontjaként működik. Sok éve dolgozunk már azon, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek és minden ügyfelünk személyre szabott megoldást kapjon! Legyen Ön is Ügyfelünk, hogy mindezt megtapasztalhassa!

3. Kiváló ár-érték arány

Standard felszereltségként: Magyar nyelvű monitorral, csúszó csoroszlyás műtrágyaszóróval, teleszkópos vázzal és vázvégeken elhelyezett hidraulikus nyomjelzővel, két szett vetőtárcsával (igen, ez mind benne van a gép árában!)

Nem a reklám a lényeg!

Higgyen a saját szemének, beszéljen olyan gazdákkal, akik már az AZIM - KISRAK 6X vetőgépet használják!

Nézze meg referencia térképünket és válassza ki az Önhöz legközelebbi vetőgépet! Ha kérdése merül fel, kérjük hívjon minket, kérdésére örömmel válaszol kollégánk! +36707751716

A vetőgépről részletesebben

AZIM - KISRAK 6X - szemenkénti dupla tárcsás pneumatikus vetőgép

Vetőgépünk becsülettel elvégzi munkáját. Vásárlóink elégedettsége a fő célunk, hiszen a boldog ügyfél adja a legjobb referenciát. A KISRAK 6X vetőgép egy teleszkópos vázzal felszerelt 6 soros dupla tárcsás vetőgépet jelent, teljes felszereltséggel. A kínálatunk tartalmaz 4-5-6 illetve 8 soros vetőgépet is, azonban Magyarországon a legtöbbet keresett modell a 6 soros.

A vetőgép első és legfontosabb előnye, hogy a tervezéskor igyekeztünk a gép tömegét a lehető legközelebb hozni a traktorhoz, hogy könnyebben emelhessük fel akár kisebb traktorral is. Ennek sajnos az a hozománya, hogy mikrongranulátum szóró berendezést nem lehet manuálisan lánccal megoldani, igény esetén kénytelenek vagyunk elektromos meghajtású mikrongranulátum szóróval felszerelni, ami viszont tovább növeli gépünk értékét.

Vetésellenőrző monitor - a biztonságos vetés elengedhetetlen kelléke

A 6 soros vetőgéphez alapfelszereltségként tartozik vetésellenőrző monitor, melyen minden sornak külön visszajelzőfénye van és amely nem csak a hektárt számolja, hanem az elvetett szemeket is az adott területen. A traktorba felszerelhető monitornak hangszórója is van, hogy a vetést végző szakember azonnal tudomást szerezhessen az esetleg felmerülő szemhiányról. A vetésellenőrző monitor többek között magyar nyelvre is beállítható. Ebben nagyon szívesen segítünk mi is, de a letölthető dokumentumok között megtalálható a vetésellenőrző monitor kezelési útmutatója is.

Teleszkópos váz - a könnyebb közúti szállítás érdekében

A vetőgép alapbeállításában 75 cm-es sortávolságra van beállítva, viszont így legalább 4,5 méter lenne a gép szélessége és nem lehetne közúton szállítani, így szükségessé vált a gép szélességének csökkentése, melyet a váz összecsukásával oldottunk meg és így már csak 330 cm a gép szállítási szélessége. A teleszkópos váz bronz betétekben csúszik, hogy hosszútávon se rozsdásodhasson be. Ezen a bronzbetéten beállítócsavarok találhatók a későbbi utánaállítás érdekében.

Bronzbetétes teleszkópos váz

Műtrágya adagoló - tápanyag kijuttatás a gyors növekedés érdekében

Vetőgépünk alapfelszereltségéhez tartozik a műtrágyatartály és a hozzá kapcsolódó műtrágya kijuttató berendezés. A gép minden sorához, a sor mellé pár centiméterrel juttatja ki a műtrágyát. Alapfelszereltségként egy un. csúszócsoroszlyás megoldás áll rendelkezésre, soronként 2 adagolóval. Ezzel a megoldással akár 450 kg műtrágyát is ki lehet adagolni hektáronként. Ez csupán egy extra lehetőség, mely szintén alapfelszereltsége a gépünknek. A csúszó csoroszlyát ki lehet váltani egy dupla tárcsás műtrágya adagolóval, mely egy rést nyit a talajba és a két tárcsa közé szórja be a műtrágyát. Ez is igen kedvelt megoldás a gazdák körében.

Csúszó csoroszlyás műtrágyaadagoló

Soronként dupla adagoló

Dupla tárcsás műtrágyaadagoló

Sortisztítás - A tácsák eltömődésének megakadályozása

Vetőgépünk alapfelszereltsége a sortisztító hóeke, mely azt hivatott szolgálni, hogy a talajelőkészítés után esetlegesen a felszínen maradt mulcsot kiterelje a vetőtárcsák útjából. Ez egy egyszerű, de mégis nagyszerű megoldás, és ennek beállítása nagyon fontos, hiszen csak így lehetünk biztosak, hogy a vetőtárcsák megfelelő munkát fognak végezni. Ennek az eszköznek 2 funkciója is van: egyrészt eltávolítja az esetlegesen ottmaradt szármaradványokat, valamint a függőlegesen csúsztatható nyitókésnek köszönhetően sekélyen barázdát nyit a nyitótárcsáknak, melyek így könnyebben dolgoznak mögötte.

Ennek továbbfejlesztett változata a un. csillag alakú sortisztító berendezés, mely képes akár bizonyos mértékű mulcsvetésre is. Fontos tudni, hogy a vetőgép csak megfelelően előkészített talajon lesz képes az elvárt színvonalú vetésre.

Sortisztító "hóeke"

Csillag alakú sortisztító

Tekintse meg VALÓS referenciatérképünket! Ügyfelünk, de nem találja gépét a térképen?

Forduljon hozzánk bizalommal!

+36707751761

+36709411784

APV mikrogranulátum szóró

Mattermacc mikrogranulátum szóró