Talajlazítók

A szántástól természetes úton, vagy gépi megmunkálás miatt letömörödött altalaj megmunkálása esetén mélyebbre kell hatolni a talajban. Az EJDER modellű talajlazítók 30-55 cm talajmélység esetén használhatók az altalaj fellazítására, de egyúttal a talaj hajszálcsövességét és levegőztetését is javítják.

A magasan kialakított váznak (talajtól számított 80 cm-es has magassággal) köszönhetően nem rakódik rá a föld még nagysebességű munkavégzés során sem.

A váz intelligens tervezése lehetővé teszi a kések közti távolság 30 illetve 45 cm-re történő változtatását minden nehézség nélkül. A lazítás hatékonyságát szolgáló háromszög-alakú rögtörők és az oldalsó vágókések a gép minden egyes késénél megtalálhatók gyári szabvány szerint. A megmunkálás mélységétől függően az oldalsó vágó kések elhelyezkedése minden késnél beállítható. Az oldalkések és a rögtörők a tartósság és a hosszú üzemidő érdekében kopásmentes és nagy szilárdságú anyagokból készülnek. Ezek a komponensek gyári szabvány szerint miden EJDER modellű talajlazítón megtalálhatók. A hátsó dupla tüskés törőhengernek köszönhetően az egyenletes lazítás során a talaj felső rétege mikroszemcsés marad, mely a vetemény előkészítésének legfontosabb előfeltétele. Ez a komponens garantálja, hogy a talajlazító munkálatok eredményeként a talaj alsó rétege makroszemcséssé, míg felső rétege mikroszemcséssé válik. Egyúttal mindez hozzájárul a talaj hajszálcsövességének és levegőzési kapacitásának javításához is.


Kérdése merült fel? Szeretne olyan gazdával beszélni aki már évek óta használja az eszközt? Keressen minket!

kopóalkatrészek

Megfordítható Alsó kés

Megfordítható, mindkét irányban használható! Ár: 13.650 HUF + ÁFA /db

Gyomtalanító Oldalkés

3 beállítási lehetőséggel

Ár: 8.500 HUF + ÁFA / szett (2db)

Háromszög alakú felső kés


Ár: 10.000 HUF + ÁFA/db

Henger Dőlésbeállító orsó


Ár: 13.000 HUF + ÁFA/db

A képek illusztrációk! A feltüntetett nettó kiskereskedelmi árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák a szállítási költséget.