AYSHAN - szántóföldi nehéz kombinátor

Mint a török mezőgazdasági gépgyártás úttörője, az AZIM cég 2019-es újdonsága a nehéz kivitelű szántóföldi kombinátor. Mely az idei évtől 3 különböző méretben érhető el a kínálatunkban:

  • 450 cm (45 kapa)

  • 500 cm (50 kapa)

  • 600 cm (60 kapa)

Simító:

A szántáselmunkálás a rugós simítóval kezdődik. Ez lehetővé teszi, hogy a rugós kapák már egy valamelyest simább felületen végezzék munkájukat.

A gépeink 2 féle kapával szerelhetőek:

  • normál (görbített)

  • egyenes

Dupla rugós kapák, mélységállítás

A 4 sorban elhelyezett (munkaszélességtől függően 45-50-60 db) dupla rugós kapák elvégzik a szántás miatt kialakult rögök felaprítását és előkészítik a talajt a vetésre, munkamélységét csapolással állíthatjuk.

Dupla elmunkáló hengerek

Az első nagyobb, illetve a második kisebb henger a megmaradt rögöket aprózza fel, illetve visszazárja a talajt, hogy az ne veszítsen a nedvességéből.

Talajkövetés:

A 4 db 1,5 méteres (6 méteres gép) művelőtag egyenként egy külön hosszanti tengelyen helyezkedik el. Ennek köszönhetően kiváló a gép talajkövetése.

Szállítás:

Szállításkor a 2 szélső tag hidraulikusan a középső tagok fölé emelkedik, így a gép 330 cm-es szállítási szélesség bír.

Bár a gépen lévő minden munkahenger el vannak látva zuhanásgátlóval az AYSHAN kombinátorok tervezésnek köszönhetően ezek meghibásodásakor sem nyílhat ki a gép, ezzel is növelve a biztonságot!